Haar onwillige vrouw: een lesbische leeftijdsverschilromantiek (Paperback)

Haar onwillige vrouw: een lesbische leeftijdsverschilromantiek By Lovell Smith Cover Image
$22.99
Backordered - May Take 2-3 Weeks to Become Available

Description


Het enige dat Coralyn wilde, was haar familie-erfstuk terugkrijgen - in plaats daarvan eindigt ze getrouwd met de miljardair met knikken die de ketting had gekocht. Dat wil zeggen, totdat haar bazige en verbluffende nieuwe vrouw haar geheugen terugkrijgt.

De stervende vader van Coralyn Anderson heeft n wens: dat de ketting die hij voor zijn overleden vrouw heeft gemaakt, in de familie moet blijven. Helaas was het unieke stuk verkocht om zijn stijgende medische rekeningen te betalen.

Vastbesloten om de ketting terug te krijgen, al is het maar voor een middag, gaat Coralyn de confrontatie aan met de koper, een stinkend rijke vastgoedmagnaat, Giana Thompson.

Coralyn is tot alles bereid. Smeek. Schreeuw. Verkoop een nier. Wat ze niet verwacht, is dat ze op de meest harteloze manier wordt afgewezen en vervolgens het kantoor verloofd achterlaat met de drop-dead beeldschone ijskoningin zelf.

Geld. Stroom. Een excentrieke verzameling rariteiten die jaloers maken. Giana Thompson heeft het allemaal. Ze heeft geen tijd voor dwazen - of oplichters na haar verzameling. Niemand loopt weg met een van Giana's stukken. Zeker geen droevige schoonheid met een zielig verhaal.

Giana wil Coralyn uit haar kantoor schoppen als een plotselinge val alles verandert. Als ze bijkomt, ontdekt ze dat ze gelukkig verloofd is met een mooie vreemdeling van wie ze zich niets kan herinneren.

Onverwacht groeit hun nepaffaire uit tot het echte werk: de vrouwen vallen voor elkaar en stappen daadwerkelijk in het huwelijksbootje. Maar als Giana haar geheugen terugkrijgt, zal ze Coralyn dan ooit vergeven of haar hart echt op het spel zetten? En zal Coralyn nog steeds dol zijn op de echte versie van Giana?

Het verhaal van Coralyn en Giana is het tweede boek in de serie 'Arranged to Love', hete en verleidelijke neprelaties, lesbische romances. Elk boek in de serie staat op zichzelf met een gegarandeerd lang en gelukkig leven voor het paar.
Product Details
ISBN: 9798373714228
Publisher: Independently Published
Publication Date: January 14th, 2023
Pages: 478
Language: Dutch