Szibériai Husky (Paperback)

Szibériai Husky By Levente Szabó Cover Image
$11.99
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


A Husky: Farkas a sz nk előtt?

A Husky egy nagyon k l nleges kutyafajta, mivel erősen hasonl t őseire, a farkasra. H nyszor fordult m r elő, hogy egy Huskyt messziről sszet vesztettek egy farkassal ... 's akkor azok a gy ny rű, gyakran k k szemek ... egyszerűen beleszerettek.

De nem csak ez a t ny teszi ezt a fajt t olyan n pszerűv , hanem a term szete 's a rendk v l sokoldal rendeltet se is rendk v l rdekes a tulajdonosai sz m ra. De ppen ez rt a Huskynak sok figyelemre 's időre van sz ks ge a gazd ja r sz ről, mert futni, futni, futni akar, 's h zni, h zni, h zni, h zni, amennyit csak tud.

A k nyv tartalma:

  • A Husky 's a szib riai Husky kutyafajt k.
  • Husky nevel se 's szocializ l sa
  • Eg szs g 's t pl lkoz s
  • A Husky gondoz sa
  • Karakter, k pz's 's m g sok m s
  • Sok illusztr ci


Ebből az tmutat b l megtudhat mindent, amire sz m that, ha egy Huskyt fogad otthon ba. Minden, amit erről a fajt r l tudni kell, itt le van rva. R szletes le r st kap a fajt r l, 's nem csak a szib riai huskyr l, mert vannak m's fajt k is, amelyek a husky csal dba tartoznak. N h ny inform ci t is kaphatsz ezekről a kuty kr l.

Ennek az tmutat nak a v g n m r k nnyebb lesz meghozni a d nt st a Husky beszerz's ről. Az is előfordulhat, hogy a Husky nem illik a csal dj ba, 's jobban j r, ha m's kutyafajt t keres. Ez a sz nh z kutya nem mindenki sz m ra alkalmas, 's ha k ts gei vannak, akkor tart zkodjon a Husky beszerz's től, mert meg rdemli, hogy faj nak megfelelő letet ljen, amit nnek kell biztos tania sz m ra.

J sz rakoz st az olvas shoz 's b ng sz shez.

Product Details
ISBN: 9798215622810
Publisher: Levente Szabo
Publication Date: December 8th, 2022
Pages: 180
Language: Hungarian