Revista letrare: Verë 2021 (Paperback)

Revista letrare: Verë 2021 Cover Image
By Dritan Kiçi (Executive Producer), Ornela Musabelliu (Editor), Arbër Ahmetaj (Editor)
$15.00
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


INTERVISTA

Besnik Mustafaj, shkrimtar,

Ana Kove, shkrimtare dhe p rkthyese


PROZ

Ahileas Kiriakidhis: Nebraska

Agron Tufa: Rr shira e zez

Stefan apaliku: TT -Tregimet e tranzicionit

Nawal El Saadawi: Vdekja e Shk lqesis 's Tij

Thanas Medi: T mendurit e mi

Mimoza Hysa: P r nat n e mir

Truman Kapot: Llamb n dritare

Sevdail Zejnullahu: Aroma e gjahut

Eleana Zhako: Tri tregime

Arb r Ahmetaj: Zarfi misterioz


POEZI

Alisa Velaj, Kostas Dhespiniadhis, Nizar Kabani, Brikena Qama, Zhaneta Barxhaj, Rabi'a Al-'Adawiyya, Andal, Hildegard von Bingen, Chiara di Assisi, Zeynep Hatun, Teresa de Avila, Klodian Kapllanaj, Valbona Bozgo Musai


KRITIK

Alba Gega: Mesazhi i fshehur i Lasgushit


P rkthimet nga: Sokol unga, Melsen Kafilaj, Elmaz Fida, Eleana Zhako, Dritan Ki i

Product Details
ISBN: 9789928324177
ISBN-10: 9928324174
Publisher: Rl Books
Publication Date: June 1st, 2021
Pages: 136
Language: Albanian