Receptet MIA Indiane 2022: Receta Të Lehta Dhe Të Shpejta Indianë Për Fillestarët (Paperback)

Receptet MIA Indiane 2022: Receta Të Lehta Dhe Të Shpejta Indianë Për Fillestarët By Arba Troka Cover Image
$44.52
This book is harder to get and may take several weeks if available. Please email info@mcnallyjackson.com with questions.

Description


Zbuloni recetat e shijshme t Indis p r t sjell at hap sir ​​t shijeve n kuzhin n tuaj.


Duke u mb shtetur n traditat e pasura t Indis , ky udh zues e on shijen tuaj diku ku ndoshta nuk kan qen kurr m par .

Ju do t eksploroni kuzhinat rajonale t Indis me shije t rrall me shum receta t sh ndetshme.


M soni t zot roni artin e gatimit indian me ushqime t shijshme p r t'u p rgatitur leht . Pjatat me er za delikate jan t duhura, ushqyese dhe mund t p rgatiten shpejt.


Disa do t mendonin se er zat jan vet m di ka q ndryshon shijen e nj vakti. Megjithat , pasi t njihni er zat indiane dhe kuzhin n indiane, dikush do t ishte plot sisht i vet dijsh m p r p rfitimet e tyre t m dha si p r qiellz n ashtu edhe p r sh ndetin ton .


Disa nga p rfitimet e gatimit me shafran t Indis dhe er za t tjera indiane p rfshijn

-Kontrolli i diabetit

-Rrezik m i ul t i's mundjeve t zemr s

-Parandalimi i kancerit

-Edhe me shume

Ka receta t njohura dhe klasike indiane si dal, kerri dhe turshi, krahas atyre m pak t njohura q p rdorin p rb r's t fresk t sezonal .


Ndani tradit n e kuzhin's indiane me t gjith familjen tuaj

Merrni kopjen tuaj tani

Product Details
ISBN: 9781837522385
ISBN-10: 1837522383
Publisher: Arba Troka
Publication Date: September 1st, 2022
Pages: 220
Language: Albanian