ВЪЛШАТА ХАВАЙСКА КНИГА (Paperback)

ВЪЛШАТА ХАВАЙСКА КНИГА By Алекз&#107 Cover Image
$41.99
This book is harder to get and may take several weeks if available. Please email info@mcnallyjackson.com with questions.

Description


Добре дошли в очарователния свят на хавайската кухня В тази готварска книга ви каним да се впуснете в кулинарно пътешествие до тропическия рай на Хавайските острови. Със своята уникална комбинация от културни влияния и изобилие от природни ресурси, хавайската кухня предлага възхитителна смесица от вкусове, цветове и аромати, които ще пренесат вкусовите ви рецептори до напоени със слънце плажове и тучни пейзажи.


Хавайските острови са известни не само със зашеметяващата си природна красота, но и с богатото си кулинарно наследство. От традиционните хавайски ястия, вкоренени в полинезийските традиции, до съвременните интерпретации, вдъхновени от различните имигрантски общности, кухнята на Хавай е истински съд за топене на вкусове. В тази готварска книга ние празнуваме жизнения и разнообразен кулинарен гоблен на островите, представяйки ви колекция от рецепти, които улавят същността на хавайската кухня.

На тези страници ще откриете съкровищница от рецепти, които демонстрират уникалните вкусове на островите. От емблематични ястия като калуа свинско и поке купички до изкусителни морски дарове и тропически десерти, ние сме подготвили колекция, която отразява разнообразните кулинарни традиции на Хавай. Независимо дали търсите вкуса на автентично хавайско ястие или искате да добавите нотка на островите към ежедневното си готвене, тази готварска книга има по нещо за всеки.


Но тази готварска книга е нещо повече от компилация от рецепти. Ние също се задълбочаваме в богатата история и културното значение зад хавайската кухня, предлагайки прозрения за съставките, техниките за готвене и обичаите, които оформят културата на хранене на осm.

Product Details
ISBN: 9781835788011
ISBN-10: 1835788017
Publisher: Not Avail
Publication Date: October 30th, 2023
Pages: 224
Language: Bulgarian