Bucătăria Chinezească Autentică: Arome Magice din Orient (Paperback)

Bucătăria Chinezească Autentică: Arome Magice din Orient By Li Wei Cover Image
By Li Wei
$40.65
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


Bine ați venit ntr-o călătorie culinară magică, alături de Li Wei și cartea sa fascinantă, "Bucătăria Chinezească Autentică". Această carte vă va purta n lumea fascinantă a bucătăriei chinezești și vă va dezvălui aromele magice din Orient.


Li Wei, cunoscut pentru pasiunea sa pentru gastronomia chinezească, vă va ghida pas cu pas ntr-o incursiune plină de arome și tradiții. Veți nvăța secretele gătirii autentice chinezești și veți descoperi ingrediente exotice care transformă fiecare masă ntr-o experiență unică.


Cartea "Bucătăria Chinezească Autentică" nu este doar o colecție de rețete, ci și o poveste a culorilor, aromelor și texturilor care fac bucătăria chinezească at t de remarcabilă. Veți nțelege cum ingredientele se completează reciproc ntr-un dans gustativ, cre nd preparate delicioase care satisfac toate simțurile.


Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un ncepător n arta gătitului chinezesc, această carte vă va inspira să explorați și să vă bucurați de bogăția culinară a Chinei. Pregătiți-vă să descoperiți aromele magice și să creați m ncăruri autentice chinezești n propria bucătărie.


Cu "Bucătăria Chinezească Autentică", veți deschide ușa către un univers culinar fascinant, plin de arome și surprize exotice.

Product Details
ISBN: 9781835597132
ISBN-10: 1835597130
Publisher: Li Wei
Publication Date: September 29th, 2023
Pages: 218
Language: Romanian