Vrhunska kuharica za izradu kobasica (Paperback)

Vrhunska kuharica za izradu kobasica By Lara Tomic Cover Image
$39.99
This book is harder to get and may take several weeks if available. Please email info@mcnallyjackson.com with questions.

Description


Dobrodosli uVrhunska kuharica za izradu kobasica, gdje cete pronaci 100 ukusnih recepata za kobasice koji ce podici vase kulinarske vjestine na visu razinu. Bilo da ste početnik ili iskusan kuhar, u ovom opseznom vodiču pronaci cete obilje inspiracije i korisnih savjeta.


Svaki recept je popracen fotografijom u boji, tako da mozete točno vidjeti kako vasa kobasica treba izgledati. Pronaci cete i detaljne upute o pripremi i kuhanju svake kobasice, kao i savjete o odabiru pravih namirnica i opreme.


Od klasičnih talijanskih kobasica do pikantnog choriza i kobasica za doručak, u ovoj kuharici ima za svakoga ponesto. Pronaci cete i recepte za vegetarijanske kobasice pa i oni koji ne jedu meso mogu uzivati u finim okusima i teksturama domacih kobasica


S porastom pokreta ručno rađene hrane, ljubitelji hrane poludjeli su za potpuno prirodnim, ručno rađenim kobasicama jedinstvenog okusa koje posvuda nalaze u mesnicama. Upotrijebite ovaj vodič kako biste podigli umijece izrade kobasica na potpuno novu razinu's vatrenim chorizom, poveznicama za doručak od javorove slanine, zadimljenom kobasicom, kremastim blancem i najboljim prirodnim sendvičem. Ovaj sveobuhvatni, sveobuhvatni priručnik pozdravlja novu generaciju ljubitelja mesa i entuzijasta "uradi sam" u jednom od najukusnijih i najukusnijih kulinarskih rukotvorina.

Sretno pravljenje kobasica

Product Details
ISBN: 9781835313954
ISBN-10: 1835313957
Publisher: Lara Tomic
Publication Date: July 10th, 2023
Pages: 214
Language: Croatian