ReȚeȚele Al Dabit de Deliciose Pentru GrĂt PeȘte Și Frucce de Mare (Paperback)

ReȚeȚele Al Dabit de Deliciose Pentru GrĂt PeȘte Și Frucce de Mare By Zoe Lămboiu Cover Image
$44.99
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


Știm, știm, dacă mergi la un cookout, te aștepți la burgeri și hot dog la grătar, poate chiar niște coaste la grătar sau legume la grătar. Dar imaginați-vă asta: un pește sau crustacee la grătar minunat, citric, delicat alături de aceste clasice.


De la creveți și scoici p nă la somon și cod, cu totul, de la homar la pește-spadă, literalmente orice merge atunci c nd vine vorba de grătarul fructelor de mare.


Există c teva reguli stricte și rapide care vă vor ajuta fructele de mare la grătar să iasă c t mai bine. Cea mai grea parte a prăjirii peștelui este să te asiguri că pielea fulgioasă nu se lipește de grătarul tău. C teva sfaturi: n primul r nd, ungeți-vă bine grătarul cu o c rpă sau un prosop de h rtie nmuiat n ulei vegetal (folosește unul cu un punct de fum ridicat, consultați ghidul nostru pentru uleiuri de gătit pentru mai multe informații) nainte de a adăuga peștele. Apoi, asigurați-vă că gătiți la foc mare (400 -450 ), iar odată ce peștele este pe grătar, nu-l atingeți p nă c nd pielea devine crocantă.

Product Details
ISBN: 9781835312773
ISBN-10: 1835312772
Publisher: Zoe Lămboiu
Publication Date: July 3rd, 2023
Pages: 248
Language: Romanian