Recetat E Dallkuara Të Shëqitshme Për Pjekje Peshqit Dhe Produktet E Detit (Paperback)

Recetat E Dallkuara Të Shëqitshme Për Pjekje Peshqit Dhe Produktet E Detit By Andjol Çela Cover Image
$46.99
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


Ne e dim , e dim , n se do t shkoni n nj gatim, po prisni burgera dhe hot dog t pjekur n skar , ndoshta edhe disa brinj BBQ ose perime t pjekura n skar . Por imagjinoni k t nj peshk i mrekulluesh m, agrume, delikat ose butak q piqet n skar 's bashku me ato klasike. Nga karkaleca dhe fiston te salmoni dhe merluci, me do gj nga karavidhe te peshku shpat n mes, fjal p r fjal do gj shkon kur b het fjal p r pjekjen e ushqimeve t detit.


Ka disa rregulla t v shtira dhe t shpejta q do t'i ndihmojn ushqimet tuaja t detit t pjekura n skar t dalin m t mir n e tyre. Pjesa m e v shtir p r pjekjen e peshkut n skar sht t siguroheni q l kura e krisur t mos ngjitet n skar .


Disa k shilla: S pari, lyeni plot sisht grilat tuaja t skar's me nj leck ose peshqir letre t njomur me vaj vegjetal (p rdorni nj me pik tymi t lart , shikoni udh zuesin ton p r vajrat e gatimit p r m shum informacion) p rpara se t shtoni peshkun.


M pas, sigurohuni q po gatuani n nxeht si t lart (400 -450 ) dhe pasi peshku juaj t jet n skar , mos e prekni derisa l kura t b het krokante.

Product Details
ISBN: 9781835312759
ISBN-10: 1835312756
Publisher: Andjol Cela
Publication Date: July 3rd, 2023
Pages: 250
Language: Albanian