Врхунски кувар за правље (Paperback)

Врхунски кувар за правље By Растк&#108 Cover Image
$41.99
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


Добро дошли у Врхунски кувар за прављење кобасица, где ћете пронаћи 100 укусних рецепата за кобасице који ће ваше кулинарске вештине подићи на виши ниво. Било да сте почетник или искусан кувар, у овом свеобухватном водичу наћи ћете обиље инспирације и корисних савета.

Сваки рецепт је пропраћен фотографијом у пуној боји, тако да можете тачно да видите како ваша кобасица треба да изгледа. Наћи ћете и детаљна упутства о томе како да припремите и кувате сваку кобасицу, као и савете о избору правих састојака и опреме.


Од класичних италијанских кобасица до пикантних чориза и кобасица за доручак, у овој куварици има понешто за свакога.

Пронаћи ћете и рецепте за вегетаријанске кобасице, па чак и они који не једу месо могу уживати у укусним укусима и текстурама домаћих кобасица

Са успоном покрета ручно рађене хране, љубитељи хране полуде за потпуно природним, јединственим укусом, ручно рађеним кобасицама које свуда налазе у кутијама за месаре. Користите овај водич да занат прављења кобасица подигнете на потпуно

нови ниво са ватреним чоризом, линковима за доручак од јавора и сланине, задимљеним бравурстом, кремастим бодингом и најбољим потпуно природним сендвичом. Овај свеобухватни приручник "све-у-једном" поздравља нову генерацију љубитеља меса и "уради сам" ентузијаста у једном од најзадовољнијих и укуснијих кулинарских заната.

Срећно прављење кобасица

Product Details
ISBN: 9781835310809
ISBN-10: 183531080X
Publisher: Not Avail
Publication Date: June 21st, 2023
Pages: 214
Language: Serbian