Kineski Okusi: Recepti za Autentičnu Kinesku Kuhinju (Paperback)

Kineski Okusi: Recepti za Autentičnu Kinesku Kuhinju By Li Wei Cover Image
By Li Wei
$40.32
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


"Kineski Okusi: Recepti za Autentičnu Kinesku Kuhinju" je kuharica napisana od strane autora Li Weija koja vas vodi na putovanje kroz ukusnu i bogatu kinesku kuhinju. Ova kuharica je ispunjena autentičnim receptima koji ce vam omoguciti da istrazite i stvorite izvorne kineske okuse u vlastitoj kuhinji.


Kroz upotrebu karakterističnih kineskih sastojaka poput soja umaka, đumbira, česnjaka i pet začina, moci cete pripremiti jela koja su istinski autentična i osvajaju nepce. Li Wei dijeli svoje znanje i strast za kineskom kuhinjom kako bi vam omogucio da stvorite okuse Dalekog Istoka kod kuce.


U ovoj kuharici cete pronaci sirok izbor recepata, od klasičnih kineskih jela poput kung pao piletine i pečene patke do ukusnih povrtnih wokova i tradicionalnih slastica. Svaki recept je pazljivo osmisljen kako bi vam pruzio autentično kinesko gastronomsko iskustvo.


Kineska kuhinja je sinonim za harmoniju okusa i balansiranu prehranu. S "Kineskim Okusima" otvorite vrata tajanstvene kineske kulinarske tradicije i uzivajte u pripremi jela koja ce vas oduseviti svojom bogatoscu i ukusom.


Dopustite si da vas "Kineski Okusi: Recepti za Autentičnu Kinesku Kuhinju" povedu na nevjerojatno putovanje okusa i otkrijte tajne kineske kuhinje.


Product Details
ISBN: 9781835194195
ISBN-10: 1835194192
Publisher: Li Wei
Publication Date: June 21st, 2023
Pages: 216
Language: Croatian