Χορτοφαγικές απολαύσεις τη&#96 (Paperback)

Χορτοφαγικές απολαύσεις τη` By Χριστί&#95 Cover Image
$54.47
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


Είτε είστε έμπειρος vegan, είτε είστε νέος που μετατράπηκε στη διατροφή με βάση τα φυτά, είτε απλά θέλετε να ενσωματώσετε περισσότερα γεύματα χωρίς κρέας στη διατροφή σας, αυτό το βιβλίο μαγειρικής έχει κάτι για όλους.


Η ινδική κουζίνα φημίζεται για τις πλούσιες γεύσεις, τα ζωηρά χρώματα και τη μεγάλη ποικιλία πιάτων της. Με αυτό το βιβλίο μαγειρικής, θα ανακαλύψετε πώς να φτιάξετε μερικά από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ινδικά πιάτα με εντελώς vegan τρόπο. Από κλασικά κάρυ και τσάτνεϊ μέχρι street food και σνακ, κάθε συνταγή σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής έχει σχεδιαστεί για να φέρει τις αυθεντικές γεύσεις της Ινδίας στην κουζίνα σας. Οι συνταγές μας δεν είναι μόνο νόστιμες αλλά και γεμάτες θρεπτικές ουσίες, χρησιμοποιώντας υγιεινά συστατικά όπως 8 φακές, ρεβίθια, λαχανικά και μπαχαρικά.


Πιστεύουμε ότι η διατροφή με βάση τα φυτά δεν είναι μόνο καλή για την υγεία σας, αλλά και για τον πλανήτη, και ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο μαγειρικής θα σας εμπνεύσει να εξερευνήσετε τον ζωντανό κόσμο της vegan ινδικής κουζίνας.

Product Details
ISBN: 9781835001240
ISBN-10: 1835001246
Publisher: Not Avail
Publication Date: May 4th, 2023
Pages: 344
Language: Greek, Modern (after 1453)