de Bijbel Van de Traditionele Chinese Wokkoken (Paperback)

de Bijbel Van de Traditionele Chinese Wokkoken By Lieke Peeters Cover Image
$44.97
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


China is het land met de meest vooraanstaande burgers en het land met de hoogste en meest innovatieve keuken ter wereld. De algemene naam voor gerechten uit verschillende regio's en etniciteiten in China is Chinese keuken. Met een uitstekende infrastructuur, rijke afdelingen en instellingen, en een onderscheidend thema, heeft het een lange geschiedenis. Het is de kristallisatie van het verleden van duizenden jaren Chinese keuken. Een belangrijk aspect van de Chinese cultuur, ook wel bekend als de Chinese culinaire traditie, is de Chinese keuken. De Chinese keuken is een van de drievoudige internationale keukens en heeft een verregaande invloed op de Oost-Aziatische regio. De ingredi nten zijn afkomstig uit verschillende gebieden en culturele gerechten.

Chinees eten is heel anders dan alle andere voedingsmiddelen in verschillende landen. Ingredi nten en smaak kunnen in China van regio tot regio verschillen, maar hun bereidingswijze is vrijwel identiek. Chinees eten heerst al sinds de oudheid en staat alom bekend om hun unieke smaak en gezonde ingredi nten. Er zijn veel voordelen aan het eten van Chinees eten, omdat het voedingsstoffen bevat die een lichaam nodig heeft en minder vetbestanddelen gebruikt. Rijst is het belangrijkste voedsel in China dat bij elk gerecht en bij elke maaltijd wordt geserveerd.


Boeddhisten die geen vlees kunnen eten, kunnen vegetarische gerechten eten.


De Chinese keuken is niet alleen lekker, maar ook gezond en voedzaam. Specerijen die in de Chinese keuken worden gebruikt, zitten vol met voedingsstoffen die een menselijk lichaam nodig heeft om de hele dag te werken. Dit zijn een rijke bron van koolhydraten, zetmeel, eiwitten en vezels. Dit boek, 'Chinees kookboek', zal de Chinese keuken en haar vroege geschiedenis uitleggen. Het eerste hoofdstuk introduceert Chinees eten en zijn opkomst van de Zhou-dynastie tot de Ming-dynastie en zijn evolutie van tijd tot tijd.

Het tweede hoofdstuk gaat over ontbijt- en snackrecepten om je dag te laten beginnen met heerlijke en snelle recepten. Het derde hoofdstuk gaat over lunch-, soep- en saladerecepten om de energie die je tijdens je werk hebt verspild terug te krijgen. Het vierde hoofdstuk bevat diner- en dessertrecepten om lekker eten voor uw familiemaaltijd te maken met wat zoete gerechten en bijgerechten.

In het laatste hoofdstuk vindt u wereldberoemde Chinese gerechten, inclusief vegetarische recepten. Je kunt ervoor kiezen om deze recepten in je special te maken evenementen of familiebijeenkomsten. Ten slotte wordt een korte conclusie gegeven over het kiezen van de Chinese keuken voor u en uw gezin om u te helpen uw idee van het kiezen van Chinees eten te ondersteunen. Dus, begin met het lezen van dit boek en verbeter je kookkennis en kookvaardigheden met "Chinees Kookboek".

Product Details
ISBN: 9781805422143
ISBN-10: 1805422146
Publisher: Lieke Peeters
Publication Date: November 16th, 2022
Pages: 316
Language: Dutch