De Geuren en Smaken van India: Verken de Rijke Smaken van India en Creëer Authentieke Meesterwerken in je Eigen Keuken (Paperback)

De Geuren en Smaken van India: Verken de Rijke Smaken van India en Creëer Authentieke Meesterwerken in je Eigen Keuken By Priya Patel Cover Image
$40.35
Not On Our Shelves - Available to Order

Description


"De Geuren en Smaken van India: Een Betoverend Kookboek vol Indiase Culinaire Erfgoed" neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis naar de kleurrijke en geurige wereld van de Indiase keuken. Als Priya Patel deel ik mijn passie voor de rijke smaken, kruiden en specerijen die India zo uniek maken. Dit kookboek is jouw gids om authentieke Indiase meesterwerken te cre ren in je eigen keuken.


Laat je betoveren door de aroma's van India terwijl je een scala aan gerechten verkent, van hartige curries tot geurige rijstgerechten en van pittige street food tot verrukkelijke zoetigheden. Met duidelijke instructies en tips onthul ik de geheimen van het evenwicht tussen specerijen en smaken, zodat je elke keer weer de perfecte Indiase maaltijd kunt bereiden.


Ontdek de diversiteit van India door middel van regionale specialiteiten en traditionele recepten die al generaties lang worden doorgegeven. Leer hoe je je eigen kruidenmengsels kunt maken en maak kennis met ingredi nten die een belangrijke rol spelen in de Indiase keuken. Of je nu een ervaren kok bent of een nieuwkomer in de wereld van de Indiase gerechten, dit kookboek biedt inspiratie en begeleiding voor een smaakvolle culinaire reis.


Stap in de keuken en laat "De Geuren en Smaken van India" je verleiden om exotische en authentieke Indiase gerechten te bereiden die je zintuigen zullen prikkelen en je hart zullen verwarmen.


Product Details
ISBN: 9781783819423
ISBN-10: 1783819421
Publisher: Priya Patel
Publication Date: May 17th, 2023
Pages: 220
Language: Dutch